Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Pengenalan dan Peraturan dalam Berforum

Go down

Pengenalan dan Peraturan dalam Berforum

Post  Admin on Sun Jul 25, 2010 2:34 pm

Disini saya akan menerangkan sedikit sebanyak tentang peraturan berforum dan peraturan keahlian peroduaKOC.

1) Kepada sesiapa yang mendaftarkan diri di forum ini secara tak langsungnya akan menjadi ahli tak rasmi kelab PeroduaKOC.

2) Forum ini tidak terhad kepada ahli PeroduaKOC sahaja, malah kepada seluruh rakyat Malaysia. Kerana kita boleh kembali kepada asal pengenalan pembukaan laman web ini. Ianya adalah bertujuan untuk membantu masyarakat/ rakyat Malaysia untuk sama-sama kongsi pengetahuan tentang kereta.

3) Ketika berforum, tidak dibenarkan meletakkan perkataan/gambar lucah atau membuat penghinaan kepada sesama ahli, kelab lain, menyentuh soal politik atau pun sebarang perkataan yang boleh menyinggung pihak lain.

4) Forum/topik hendaklah kena dengan tajuk yang diberi. Tidak boleh pos topik pada ruangan yang salah. Ia bertujuan memudahkan pengguna.

5) Tidak dibenarkan mengiklankan link atau menyebut tentang kelab-kelab kereta lain didalam forum PeroduaKOC. Kecuali link yang memberikan sumber yang berguna untuk baik pulih kereta dan permasalahannya.

6) Ahli forum ditegah sama sekali mengapi-apikan semua ahli PeroduaKOC yang sayangkan kelab ini.

7) Ditegah membuat ulasan boleh menjatuhkan imej PeroduaKOC. Jika ada perkara yang tidak puas hati bolehlah terus email ke peroduakoc@gmail.com.

Kepada ahli PeroduaKOC yang dikasihi, janganlah kita marah kepada kelab kereta lain yang menggunakan forum ini. Cuma kita harap mereka akan mematuhi segala peraturan diatas.

Semua Kita PeroduaKOC,
Hari ini kita berjumpa!
avatar
Admin
Admin

Posts : 21
Join date : 25/07/2010

http://peroduakoc.forumms.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum